• MJ d.o.o. Sombor | Preduzeće za proizvodnju, montažu i inženjering
Pon-Pet: 7:30-14:00 Sub: 7:30-13:00
+381 25 433 830

Hep2O

Preduzeće "MJ" d.o.o. Sombor od 1996. godine započinje uspešnu saradnju sa engleskom građevinskom firmom "Hepworth water systems" i postaje ovlašćeni predstavnik za teritoriju Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

S obzirom na veličinu proizvodnog programa firme "Hepworth", preduzeće "MJ" d.o.o. Sombor je odlučilo da se bavi distribucijom Hep2O programa, u okviru kojeg su plastične polibutilenske cevi i spojnice, namenjene za izradu instalacija vodovoda, podnog i centralnog grejanja, destilovane vode i vazduha pod pritiskom. Moderno građevinarstvo postavlja sve veće zahteve u pogledu: brzine izvođenja radova, kvaliteta materijala koji se ugrađuje, kao i ekološke norme u pogledu reciklaže materijala.

Image

Saradnjom sa kompanijom "Hepworth", uspeli smo da u potpunosti odgovorimo na sve gore postavljene zahteve. Atesti od Instituta za zaštitu zdravlja-Novi Sad, Fakulteta tehničkih nauka-Novi Sad, garantni rok od 50 godina na materijal i spojnice, zlatna medalja za kvalitet Novosadskog sajma 2001. godine kao i mnogobrojni izvedeni objekti svedoče o kvalitetu programa koji predstavljamo.

Zašto izabrati Hep2O?
  • Najbolji sistem proizveden u Engleskoj.
  • Zdravstveno ispitan i atestiran sistem za pitku vodu.
  • 50 godina garancije, od 15 - 95º C, tačka omekšavanja cevi 125º C (vodena para).
  • Koristi se za instalacije vodovoda, grejanja, podnog grejanja, destilovane vode, komprimovanog vazduha.
  • Fleksibilne cevi od polibitulena, fiting koji omogućava rastavljiv spoj (kompatibilan sa bakarnim cevima).
Katalozi
Image

Mi smo pravo rešenje za vas? Pozovite nas!

Ukoliko želite da saznate nešto više o uslugama koje nudimo, proizvodima, cenama ili vas ineteresuju neke druge informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

Copyright 2022 MJ d.o.o.