• MJ d.o.o. Sombor | Preduzeće za proizvodnju, montažu i inženjering
Pon-Pet: 7:30-14:00 Sub: 7:30-13:00
+381 25 433 830

Klimatizacija i ventilacija

Klimatizacija i ventilacija, provetravanje, vazdušno grejanje i klimatizacija je sve češće u upotrebi i na našem prostoru. Zbog specifičnosti sistema, unifikacija nije moguća - svaki objekat se obrađuje posebno. Preduzeće ima u ponudi projektovanje, nabavku opreme, ugradnju i servis sistema za industrijsko odsisavanje, pneumo transport, ventilaciju, vazdušno grejanje i klimatizaciju industrijskih pogona, super marketa, ugostiteljskih objekata i objekata visokog standarda.

Pouzdani dobavljači opreme, projektanti sa dugim stažom i prvoklasnim referencama, garantuju rešenje za svaki problem iz ove oblasti. Lokalni "Split" sistemi, toplotne pumpe, multi split sistemi i slične manje jedinice se mogu kupiti u našoj prodavnici bez izrade projekta, sa ugradnjom i bez ugradnje. Ozbiljniji, grejanje - hlađenje sistemi se projektuju, isporučuju i ugrađuju prema nameni i željenim parametrima od strane investitora.

Image

Mi smo pravo rešenje za vas? Pozovite nas!

Ukoliko želite da saznate nešto više o uslugama koje nudimo, proizvodima, cenama ili vas ineteresuju neke druge informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

Copyright 2022 MJ d.o.o.