• MJ d.o.o. Sombor | Preduzeće za proizvodnju, montažu i inženjering
Pon-Pet: 7:30-14:00 Sub: 7:30-13:00
+381 25 433 830

O nama

Image Image

Više od 30 godina iskustva u oblasti gasnih instalacija, klimatizacije, ventilacije, vodovoda i sistema centralnog grejanja

Firma „MJ“ d.o.o., osnovana je 1992. godine u Somboru. Osnovna delatnost preduzeća je projektovanje, inženjering i izvođenje radova na instalacijama vodovoda, kanalizacije, grejanja, podnog grejanja, klimatizacije, ventilacije, razvoda svih vrsta fluida, svim vrstama cevovoda. Partneri sa kojim sarađujemo dugi niz godina su renomirani svetski i domaći proizvođači opreme i materijala.

Šta vam nudimo?

Spremni smo da vam ponudimo izradu idejnog rešenja, projektovanje i izvođenje radova iz oblasti definisane registracijom, servis ugrađene opreme u garantnom i van garantnom roku kao i ostale radove vezane za instalacije ili pripadajuće radove samostalno ili sa kooperantima. Opremljeni smo alatima, pomoćnim alatima i svim mogućim sredstvima za rad u okviru delatnosti.

Iskustvo i stručnost

Naš tim je sastavljen od menadžmenta, tehničke podrške, nabavke i prodaje i majstora izvođača radova. Svi zaposleni su kompetentni i stručni u oblastima u kojim rade i poseduju odgovarajuće ateste i sertifikate. Preko 30 godina iskustva u izvođenju radova garantuju vam kvalitet, što za posledicu ima obogaćivanje ponude i nove perspektive za razvoj preduzeća.

00

Stalno zaposlenih

00 +

Partneri

00 +

Izvedenih projekata

00

godina iskustva

Mi smo pravo rešenje za vas? Pozovite nas!

Ukoliko želite da saznate nešto više o uslugama koje nudimo, proizvodima, cenama ili vas ineteresuju neke druge informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

Copyright 2022 MJ d.o.o.